UTILAJE-AGRICULTURA.COM.RO

Categorii

Producători

TRACTOARE AGRICOLE

Nu există produse în cadrul acestei categorii
TRACTOARE AGRICOLE

Tractoarele agricole sunt destinate pentru gama larga de lucrari agricole de la arat la recoltare şi operaţiunilor de...

Mai mult

Subcategorii

 • Tractoare Goldoni

  Tractoare compacte mici destinate lucrarilor agricole, in gradini, sere, parcuri, pentru suprafete cultivate de dimensiuni medii si mici. Poate lucra cu multe tipuri de accesorii, avand o instalatie hidraulica performanta.

 • Tractoare Lamborghini

  Cu o istorie incredibila Lamborghini a ajuns sa cucereasca intreaga lume prin putere, fiabilitate si performanta.Gama de tractoare Lamborghini intruchipeaza excelenta in domeniu.Dedicata celor care vor sa fie cu un pas inainte, gama Lamborghini vine in completarea traditiei motoarelor de prestigiu cu tractoare ce maximizeaza performanta si cu un design indraznet.

 • Tractoare Belarus

  Sunt destinate pentru gama larga de lucrari agricole de la arat la recoltare şi operaţiunilor de transport, acesta poate fi utilizat în silvicultură, pentru serviciile comunale, în construcţii şi industrie.

 • Tractoare Mat Craiova

  Fiabilitate - Randament ridicat - Consum scăzut - Întreţinere uşoară

 • Tractoare EUROPARD

  Tractoare compacte mici destinate lucrarilor agricole, in gradini, sere, parcuri, pentru suprafete cultivate de dimensiuni medii si mici.

 • Tractoare TYM

  Tractoarele TYM sunt fabricate in Coreea de Sud. Sunt tractoare de ultima generatie cu motoare japoneze si coreene. Au design atragator, sunt fiabile si usor de manevrat.

 • Tractoare Chery

  Tractoarele Chery sunt ideale pentru livezile de pomi și pentru vii.


Contactați-ne

Telefon:Pentru informații și comenzi: 0762.60.79.17, 0744.88.46.08, 0742.84.23.06, 0251.48.68.24 mail: ingcomion@gmail.com.

Contactați echipa noastră!

Buletin de știriCod Unic de Identificare: RO 2306554 Nr. Registrul Comertului: J16/978/1991

Protectia consumatorului A.N.P.C.

Viziteaza magazinul Utilaje-agricultura.com.ro pe ShopMania